menu ☰
menu ˟

Revista Research and Science Today

13 Apr 2013

Revista RESEARCH AND SCIENCE TODAY este o publicaţie indexata BDI, fondată în anul 2011 de către Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi” în colaborare cu Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Targu-Jiu.

Revista este dedicată studenţilor la nivel de licenţă, masterat şi doctorat ai facultăţilor din ţară şi din străinătate și cadrelor didactice. Ne dorim să oferim participanţilor posibilitatea de a-şi prezenta activităţile/lucrările lor ştiinţifice în următoarele domenii: Ştiinţe Sociale, Ştiinţe Economice, Ştiinţe Juridice, Ştiinţe umane, Ştiinţele educaţiei, Inginerie, Medicină şi Sport

Această revistă oferă participanților posibilitatea de a-şi crea şi/ sau de a perfecţiona abilităţile de a scrie lucrări ştiinţifice. Astfel, fiecare apariţie (două apariţii pe an) va conţine un număr preponderent de lucrări scrise de către studenţii, masteranzii şi doctoranzii facultăţilor din ţară ori/şi din străinătate dar si de cadre didactice (un număr limitat de lucrări pe ficare număr).

Date: 
13 April 2013

Click here to view the full article which appeared in