menu ☰
menu ˟

Conferinţa Internațională “Regionalizare şi politici regionale”

16 Sep 2013

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, Institutul de Cercetare a Dezvoltării din cadrul acesteia, împreună cu Centrul de Geografie Regională al Universităţii “Babeş-Bolyai”, Cluj-Napoca, vă invită cordial să participaţi la Conferinţa Internațională“Regionalizare şi politici regionale”, care se va desfăşura în perioada 25-27 octombrie 2013 în Târgu-Jiu.

Înscrierea pentru prezentarea lucrărilor în cadrul acestei sesiuni ştiinţifice, se realizează între 15 august – 5 octombrie, prin trimiterea unui abstract în limba română de maximum 200 de cuvinte la una dintre adresele: conferintaregionalizare2013icd@yahoo.ro icd@utgjiu.ro. Comunicările ştiinţifice pot fi susţinute în limbile română sau engleză, sub formă de prezentare liberă (prelegere), powerpoint sau poster. Se pot înscrie la această manifestare ştiinţifică pentru prezentare maximum două lucrări, cu autori unici sau co-autori.

Articolele evaluate şi selectate de către comitetul ştiinţific al conferinţei vor fi publicate într-un volum de lucrări indexat BDI. Această conferinţa reprezintă posibilitatea unei dezbateri de o înaltă ţinută academică şi ştiinţifică despre un subiect ce a produs în ultima perioadă multe discuţii, analize şi provocări atât la nivelul decidenţilor politici, cât şi în cadrul mediului social, economic şi cultural. De aceea, această sesiune ştiinţifică îşi propune să deschidă noi direcţii de interpretare a problematicii regionalizării României, să ofere oportunitatea schimbului de idei şi să provoace noi reflecţii intelectuale asupra acestei teme.

Mai multe informații despre organizare și modalitate de înscriere se pot obţine din Invitație, Pliant și Formularul de înscriere atașate, însă și de pe site-ul conferinței.

E-mail: conferintaregionalizare2013icd@yahoo.ro, icd@utgjiu.ro Va mulțumim pentru atenția acordată și rămânem profund recunoscători pentru diseminarea acestor informații în mediul științific.

Mai multe detalii AICI!

Date: 
16 September 2013

Click here to view the full article which appeared in